04.06.2023

Ušteda troškova telefoniranja

Danas se već više od 50% telefonskih troškova tvrtki ostvaruje ateus gsm gatewaypozivanjem prema mobilnim mrežama, a taj će se trend nastaviti.

Stoga je izuzetno važno poduzeti korake smanjivanja tih troškova. Udio troškova poziva prema fiksnim brojevima će se i dalje smanjivati.

IstraCom vam omogućava uštedu troškova pozivanja prema mobilnim mrežama od najmanje 50% a prema međunarodnim destinacijama i do 75%. Kako? Zatražite našu ponudu.

Svi operateri nude vam rješenja kojima ćete smanjiti troškove telefoniranja oko 22% prema fiksnim i mobilnim brojevima. To podrazumijeva tzv Centrex rješenja, gdje je "pamet" centralizirana na jednom mjestu, dok se do korisnika dovodi samo terminalna oprema. To se temelji na VoIP tehnologiji.

S jedne strane, smanjuju se investicijski troškovi, omogućava smanjivanje troškova i besplatni razgovori među udaljenim lokacijama korisnika, ali se onemogućava ugradnja svoje opreme kojom bi se ostvarile daleko veće uštede.

Dugoročno, isplati se investirati u vlastite sustave. Za optimalno rješenje potrebno je, prije ikakvih obećanja, pregledati račune telekomunikacijskih usluga za dva-tri tipična mjeseca. Pošaljite nam Vaš upit.

Partneri

1 cisco
tcom partnermali
agfeo logo jakomali
4 logo aastra
siemenslogojakomali
6 selta logo
8 panasonic
pattonmali
wildix