04.06.2023

Telefonske centrale

Bit poslovanja je u komunikaciji dva subjekta, te posljedičnom dogovaranju. Stoga je i preko stotinu godina stara tehnologija još uvijek temeljni alat svake tvrtke - važniji od interijera poslovne zgrade, važniji i od računalnog sustava. st40 ip_web

Računalni sustavi bitno olakšavaju poslovanje, ali bez telefona, fiksnih ili mobilnih, nema poslovanja. Usprkos silnim naporima da se korisnici uvjere kako je klasična telefonija nefunkcionalna i zastarjela, praksa i potrebe malih pa i velikih korisnika to opovrgavaju. VoIP sustavi imaju svojih mana i prednosti prema klasičnim tehnologijama, i ubrzanim tempom ulaze u svakodnevni život. Kvaliteta im se postupno poboljšava.

Korisnici bi trebali odvagnuti argumente za i protiv različitih tehnologija, no za takvu odluku u tako važnom segmentu najčešće nisu stručni, niti je to njihovo područje djelovanja.IstraCom će za vas napraviti analizu vaših potreba te vam predložiti optimalno rješenje, s najboljim odnosom cijena/kvaliteta.

IstraCom nije vezan uz proizvođače telefonskih centrala. Obučeni smo za Ericsson (sada Aastra), Selta, Telenorma (kasnije Bosch, Tenovis, preuzet od Avaya), Panasonic, Siemens, Agfeo i NEC Philips.

Partneri

1 cisco
tcom partnermali
agfeo logo jakomali
4 logo aastra
siemenslogojakomali
6 selta logo
8 panasonic
pattonmali
wildix