04.06.2023

Serveri

Serverska računala:

U našoj ponudi nudimo široku paletu poslužiteljskih računala renomiranih proizvođaća; IBM, HP, DELL.Server u Tower verziji

Veliki izbor modela svojim karakteristikma i cijenom čini ove uređaje pristupačnima kako za male tvrtke sa samo nekoliko klijentskih računala tako i za velike tvrtke sa više stotina računala.

Pouzdano poslužiteljsko računalo (server) osigurava sigurnost i kvalitetu vašem poslovanju.

Današnja poslužiteljska računala opremljena su jakim višejezgrenim procesorima (dual, quad core) koji omogućuju nesmetano odvijanji nekoliko procesa istovremeno. Redundantna napajanja spojena na odvojene UPS uređaje (neprekidno napajanje) omogućuju nesmetan nastavak rada u slučaju nestanka struje te u slučaju kvara jednog od napajanja. (ovo je najčešći kvar kod klasičnih računala koji u potponusti zaustavlja poslovanje).

Harddisk pogoni na koje se spremaju podaci konfigurirani su u RAID redundantna polja koja automatski stvaraju sigurnosne kopije podataka te osiguravaju da u slučaju kvara jednog od Harddisk pogona vaš poslužitelj nastavi raditi bez gubitka podataka. (ovo je drugi najčešći krav klasičnih računala koji u potpunosti zaustavlja poslovanje te može dovesti do trajnog gubitka podataka)

Brze mrežne karitce (1000 Mbps) omogućuju da se posluiteljsko računalo na lokalnu mrežu spoji sa dva mrežna kabela te time osigura brz pristup podacima te sigurnost u slučaju kvara jedne od dvije mrežne kartice.

Server u Rack 2U izvedbiPoslužiteljska računala dobavljiva su u Tower varijanti za samostalnu montažu te u Rack varijanti prilagođenoj za ugradnju u komunikaciske ormare.

Partneri

1 cisco
tcom partnermali
agfeo logo jakomali
4 logo aastra
siemenslogojakomali
6 selta logo
8 panasonic
pattonmali
wildix